TOP GIFTS OF MARCH

beautybytanci,aboutthatlook,about,makeupartist,sweden, doftljus

Att få tips om bra presenter som passar alla tillfällen är guld värda. Det finns så många tillfällen man känner sig helt lost och det resulterar i kanske bara i någon dyr champagneflaska eller presentkort som man köpt sista sekund på ica. Så här kommer lite tips på gåvor allt från från budget till lyx beroende på tilfället.


aboutthatlook_about_that_look

IMG-20190303-WA0025-Redigera.jpg
aboutthatlook_about_that_look_beauty_by_tanci
rawinajar-aboutthatlook-beautybytanci
aboutthatlook_about_that_look_beauty_by_tanci_doftlampa

Aromalampa från Doftbox.

Denna aromalampa har jag haft hemma nu i flera månader och jag älskar den! Den ändrar färg så man kan bestämma själv hur man vill att den ska se ut och den är riktigt snygg att ha framme i vardagsrummet. Förutom detta så doftar hela vardagsrummet fantastiskt av lavendel eller ibland även sköljmedel och nytvättad tvätt! Vill man inte ha doft så kan man använda den som vanlig mysig lampa och som en luftfuktare för att förbättra luften hemma.


MON SUN

Green Retreat Detox & Antioxidant Scented Candle

Jag älskar doftljus och är en flitig användare under hela året. En sak en säker; ett doftljus kan aldrig bli fel! MON SUN har en ny serie med veganska doftljus och jag har en som ger känslan av skandinavisk grönska och skog tillsammans med en mild doft av färska örter. Nedre delen av ljuset är i vacker tung betong och det passar verkligen in i alla rum! Finns på Kicks och kostar 249 kr!


L:A BRUKET 202 ROOMDIFFUSER CORIANDER

Då fortsätter vi på temat doft tycker jag! Lyxiga doftpinnar från fantastiska L:A Bruket som både är snygga att titta på med sin kraftiga glasflaska och exlusiva rottingpinnar. De aromatiska egenskaperna hos Aetheroleum coriandri är traditionellt kända för att ge känslomässig lättnad, stärka koncentrationsförmågan och skingra ängslan. Doften av koriander och mynta har en värmande effekt och kan uppfylla rummet med spirituell och känslomässig inspiration. Finns bl a på Lyko.se och kostar 599 sek.


RAAW OCEAN BOTANICAL WASH

Sist men inte minst så har jag en helt fantastisk handtvål med sjögräs som är både ursnygg att titta på men som gör händerna riktigt mjuka rena. Den innehåller finmalen vulkanisk pimpsten som stimulerar cirkulationen och exfolierar och förutom detta så doftar den fantastisk av ylang ylang, begamot och patchouli. Jag har aldrig stött på en handtvål som doftar så gott och så mycket som denna. Efter bara en användning så doftar även hela badrumet så gott och doften håller i sig ganska länge. Finns att köpa på Zalando (i nytt utseende) och kostar 449 sek


For About That Look

Beauty By Tanci / Make Up Artist