DR JART + CICAPAIR

Svenska

När jag fick hem DR JART + Cicapair så visste jag inte riktigt hur eller när jag ska använda den samt om den passar mig och min hy. Det stod ”redness relief” på förpackningen och tack och lov så har jag inte sådana problem med min hy. Men äh.. jag tog och testade ändå för att se vad som skulle hända!

WOW, som jag blev positivt överraskad!

Denna hudvårdsmask är grön och tjock i konsistensen samt lite klibbig men när jag väl smörjer ut den över ansiktet så förvandlas den till en beige nyans och den torkar så blir min hy riktigt mjuk och len. MEN... det är inte detta som är WOW utan mina ärr från finnar, blemmor fläckar... de flesta skavanker som jag har dämpas rejält. De liksom ”blurras ut” som om jag har applicerat en foundation men jag har inte den ”tunga känslan”. Otroligt säger jag bara! Många gånger har jag applicerat min dagkräm och sedan efter en liten dutt av denna och jag har inte behövt smink på ansiktet! På sommaren kommer jag skippa krämen och köra direkt med denna då den även har SPF30=win!

Finns att köpa här.

cicapair,beautybytanci,aboutthatlook,drjart

English

When I got DR JART +  Cicapair I didn't really know how and when to use it or if it suited me and my skin. It said "redness relief" on the box and thankfully I do not have such problems with my skin. But oh.. I went on doing a test so we see what would happen!

Wow ....I can say that  I was pleasantly surprised!

 This skincare mask is green and thick in the texture and a little sticky but once I smeare it on the face it turns into a beige shade and it dries so my skin becomes really soft and smooth. BUT ... this is not the WOW effect, instead my scars from pimples, blemishes ... yes, most of the flaws I have been dampening considerably. They kind of "blur out" as if I have applied a foundation but I do not have the "heavy feeling". I have to say that this is incredible! I have applied my day cream many times and then after added a little dot of this and I havent had a need to put any make-up on my face! In the summer I will skip the cream and go directly with this mask since it also concist of SPF30 = win!

cicapair,beautybytanci,aboutthatlook,drjart
cicapair,beautybytanci,aboutthatlook,drjart