PIXI ROSE FLASH BALM

pixi_beautybytanci_skincare_aboutthatlook_beauty

Svenska

Finns det en enda produkt som kan ersätta en ansiktsmask, en kräm och en primer? Låter det för bra för vara sant? Ja då har ni definitivt inte testat Pixi Rose Flash Balm!

Konsistensen på denna är lätt och fluffig och doftar som namnet säger ros (vilket är inte en favorit hos mig men jag kan stå ut). Jag blir förvånad varje gång över resultatet! Huden är så mjuk och har fantastisk lyster, alla torrhetsrynkor är väck och applicerar jag mitt mineralpuder över blir resultatet felfritt!

Jag vet att detta är en produkt som man ska använda ”vid behov” när man vill ”flasha” till de lite men det har blivit så att jag har sträckt mig efter den nu varje morgon istället för min vanliga dagkräm. En riktig power produkt!

Finns att köpa bland annat på Kicks.

pixi _skincare_skincareroutine_aboutthatlook_beautybytanci

English

Is there a a single product that can replace a face cream or primer? Sounds too good to be true, right? Then you definetely haven’t tried out the Pixi Rose Flash Balm.

The consistency of this producs is light, fluffy and smells like the name suggests, like roses (which is not one of my favorite scents but I’ll have to deal with it). Every time I use it I am surprised by the results! The skin is so soft and gets luster, making all the dried wrinkles vanish and when I apply my mineral powder the results are flawless!

Allthough this is a product you should use when or if needed during those days you want to get extra pampered but I have been using it every morning instead of my usual daily face cream. This is a real power product!

Available at Kicks!

pixi skincare_beautybytanci_Aboutthatlook

For About That Look

Beauty By Tanci / Make Up Artist