A TO K VITAMIN SPRAY

a to k vitamin soray, beauty by tanci, about that look, vitamin c, vitamin d, care and beauty

Svenska

Jag har alltid ätit olika kosttillskott för te x hår, hud och naglar så när jag fick hem dessa varianter i sprayform blev jag riktigt nyfiken! Vi vet ju alla att kosttillskott för den inre hälsan är lika viktig som både hudvård och smink men det är många som glömmer detta och kör bara på det sistnämnda. 

Det är även känt sedan innan att väldigt många av oss i Skandinaviska länder lider av D vitamin brist så ett sånt tillskott är viktigt att ta för bl a immunförsvaret och det är smart att börja i tid och inte när de värsta vinter/förkylningsmånaderna börjar. 

A to K har tre olika varianter på sina vitaminsprayer:

Defence (Vitamin C+D + zink)

Shine ( Vitamin D)

Care (Biotin, Vitamin A +Selen)

 Dessa ska man spraya 2 ggr/dag direkt i munnen och en av fördelarna är te x att D-vitamin i flytande form har högre upptagningsförmåga än tabletter och kapslar. Eftersom många har svårt att svälja tabletter så då är dessa ett suveränt alternativ. Finns bl a på apotek och utvalda återförsäljare.


English

I have always eaten different dietary supplements for hair, skin and nails so when I got these variants in spray form I became really curious! We all know that dietary supplements for internal health are as important as both skin care and make-up, but many forget this and only go for the latter.

It is also known before that many of us in Scandinavian countries suffer from vitamin D deficiency so such a supplement is important to take in for the immune system to work and it is smart to start on time and not when the worst winter / cold months begin.

A to K has three different variants on their vitamin sprays:

Defense (Vitamin C + D + Zinc)

Shine (Vitamin D)

Care (Biotin, Vitamin A + Selenium)

These should be sprayed 2 times a day directly in the mouth. One of the benefits is that the D vitamin in liquid form has a higher absorption capacity than tablets and capsules. Because many people have difficulty swallowing tablets these are a great alternative. Available at pharmacies and selected retailers.

For About That Look

Beauty By Tanci / Make Up Artist