HOW TO KEEP YOUR TAN & GLOW AFTER SUMMER

tan-luxe-selftan-faketam-beauty-aboutthatlook-beautybytanci

In a collaboration with Tan-Luxe

English / Scroll down for Swedish

After a really hot and sunny summer, I am now fully loaded with vitamin and most of us have a little color on the body, the face has nice summer freckles and the hair has been lighter by the hot sun rays. But September is almost here and before you even know it autum will arrive with it's many lovely and cool beauty news to look forward to.

However, I'm really not prepared yet to let go of the summer so I use a lot of self tanning products to maintain that fine tan color I like. The self tanning market has really exploded and now the BUS products have become a part of many daily skin care routines.

Nowadays you can shower yourself brown, sleep yourself brown and get a tan effect from using the day cream that contains sunless tan.
And if you rather wish to use your own favourite day cream just add sunless tanning oil drops into it to create that tan effect.

Sunless tanning products are available in so many different designs like lotion, mousse, gel, spray and oil. They can give a lot of color directly (tinted) or you can gradually build on the color (gradual). Yes, as you can see, it's really a jungle out there!

I have recently gotten stuck to the irresistibly beautiful and luxurious Tan Luxe whose philosophy is to tailor your own tan
They are full of mouth-watering ingredients like raspberry oil, aloe vera, Vitamin B, C, and do not have that disgusting brown self tan scent as many other products have!

I often use The Water on my body when I'm in a hurry cause it works quickly and disappears within seconds into the skin. It's literally like spraying with plainly soothing water, but after a few hours you get a nice tan!

The Gradual is the rescue for my legs, because I usually often get stains but use any type of BUS on the dry parts of the body like knees and elbows! This I lubricate easily and quickly for it to get even while the skin gets well moisturized!!!

Last but not least, I go for Sleep Oil in the evening, as it also contains lots of nice ingredients for the skin and I'm not just waking up with nice tan but also with soft and moisturized skin with plenty of glow!

tan-luxe-beauty-beautybytanci-brunutansol-oil-olja-aboutthatlook-skincare

I samarbete med Tan-Luxe

Svenska

Efter en riktigt varm och solig sommar är jag nu fulladdad med vitamin D och de flesta av oss har fått lite färg på kroppen, ansiktet har fina sommarfräknar och håret har slingats ljusare av de varma solstrålarna. Men nu är det snart september och innan man hinner ens tänka till så är hösten här och då finns det självklart många härliga och murriga höstnyheter att se fram emot.

Jag är dock inte beredd att släppa taget om sommaren riktigt än och använder mig mycket av brun utan sol för att underhålla den fina solbruna färgen. Brun utan sol marknaden har verkligen exploderat och nu är BUS en del av mångas dagliga hudvårdsrutin.

Du kan till exempel duscha dig brun, sova dig brun och till och med använda dagkräm som innehåller brun utan sol. Och vill du inte använda just den krämen utan köra på din egna favorit... ja då finns droppar som du kan tillföra till din kräm som ger dig en brun utan sol effekt samtidigt som du får använda just den krämen.

Brun utan sol finns i många olika utföranden som te x lotion, mousse, gel, spray, olja. De kan ge mycket färg direkt (tinted) eller så kan du bygga på färgen gradvis (gradual). Ja som ni ser det är verkligen en djungel därute! Jag har på sistone fastnat för de oemotståndligt snygga och lyxiga Tan - Luxe vars filosofi är att skräddarsy din egna solbränna! De e fullmatade med mumsiga ingredienser som hallonfröolja, aloe vera, Vitamin B,C, och har inte den där äckliga brun utan sol doften som många andra produkter har!

Jag använder mig ofta av The Water på kroppen när ja inte har mycket tid då den försvinner på sekunden. Det är bokstavligen som om man sprayar sig med vanligt väldoftande vatten men efter några timmar får man en snygg solbränna! The Gradual är räddningen för mina ben då jag ofta alltid får fläckar men vanlig BUS på de torra partierna! Denna smörjer jag in enkelt och snabbt o resultatet blir jämnt och huden bra återfuktad!!!

Sist men inte minst så kör jag med Sleep oil på kvällen då den innehåller även massa göttiga ingredienser för huden och jag vaknar inte bara med snygg solbränna utan mjuk och återfuktad hy med massa lyster!

Yours truly; beautybytanci

 

For About That Look

Beauty By Tanci / Make Up Artist


SHOP THESE PRODUCTS