SAVE YOUR SKIN WITH VITAMIN C

Svenska

C vitamin är något vi alla försöker få i oss i maten för vi vet hur viktigt detta är för kroppen. Många av oss förknippar C Vitamin också med förkylningar och öser på rejält med detta när vinterperioden är här.  Men nu pratar vi inte dess fantastiska egenskaper för kroppen tycker jag utan vad detta kan göra för din hy!

Jag har länge varit förtjust i C vitamin i hudvård då jag upplevt att min hud blir jämnare och mer strålande så därför ville jag göra denna specialare och vad dessa produkter de kan göra för just din hy.

upload.jpg

Men nu lite info först om Vitamin C. Det är sagt ett väldigt viktigt ämne, som kroppen inte kan framställa själv. Vi intar det via kosten men för att få riktigt bra effekt behöver vi (från ca 25 + år) även få in det även direkt på ansiktet. C-vitaminet (även kallat för askorbinsyra) är en betydelsefull antioxidant som jobbar aktivt mot fria radikaler och skyddar på så sätt våra celler mot nedbrytning. Det håller huden frisk genom att jobba i alla lager där den hjälper till att nya celler bildas, öka kollagenproduktionen, fuktnivån i huden, hjälper till med pigmenteringar samt fungerar skyddande mot miljöföroreningar och andra yttre faktorer.

Jag har och kommer länge till att använda C vitamin i hudvård och här nedan tipsar jag om några riktigt effektiva varianter!

 • Nimue Vitamin C Moisture Mist

  En fuktspray som jag använder under dagen för att

  boosta och fräscha upp trött o torr hy!

 • Dermalogica Biolumin C Serum

  Ett superkraftfullt serum som man känner verkligen jobbar med huden. 

  Med både hög dos C vitamin och mjölksyra gör att de pirrar och sticks i ansiktet vid applicering!

 • The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser

  Mysig och prisvärd c vitaminkräm som ger bra med fukt!

 • PH Formula Vita C Serum och PH Formula Vita C Kräm

  Nu snackar vi om en härlig kombo!

  Serumet som innehåller olika former av C vitamin är så lätt i konsistensen men samtidigt kraftfullt kombineras

  bra med krämen som ger fukt och jobbar anti age på djupet!

 • Glo skin beauty daily power C

  Kraftfullt C vitamin serum i lyxklassen som jobbar på djupet och ger bra effekt på kort tid.

 • Bioline De Ox kräm och De Ox serum

  Krämen är så härlig att använda ihop med serumet. Man får maximalt med fukt och spänst i huden

  medans c vitamin effekten är fulländad!


  English

Vitamin C is something we all try to get in our food because we know how important this is for the body. Many of us associate C Vitamin with colds and use it solidly more when the winter period is here. But right now we're not talking about its amazing qualities for the body but what it can do for your skin!

upload.jpg

I have been fond of vitamin C for a long time especially when I felt that my skin became more smooth and radiant that is why I wanted to make this post to share what some products can do for your skin.

But for now I want you to get some info about Vitamin C. It is said a very important nutrient that the body cannot produce itself. We take it through our diet, but in order to get its full effects we need (from the age of 25 +) also to get it directly on the face. Vitamin C (also called ascorbic acid) is an important antioxidant that actively works on free radicals, meaning its protecting our cells from degradation. It keeps the skin healthy by working in all layers where it helps to create new cells, increase collagen production, moisture levels in the skin, help with pigmentation, and protects against environmental contamination and other external factors.

I have and will long to use C vitamin in skin care and here below I suggest some really effective variants.

Nimue Vitamin C Moisture Mist

A moisturizing spray that I use to boost and freshen up tired and dry skin!

 • Dermalogica Biolumin C Serum

  A superpowerful serum that you can really feel working inside of the skin. Consisting both high dosages of vitamin C and milk acid creates a tingleling feeling on the face while applying it.

 • The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser

  Cozy and priceworthy vitamin C cream that gives good hydration.

 • PH Formula Vita C Serum & PH Formula Vita C CREAM

  Now we’re talking about a great combo!

  A serum that concists different types of vitamin C- It’s light in concistency while working extremely well when combined with the face cream that creates hydration while at the same time working as an anti age inside the depth of the skin.

 • Glo skin beauty daily power C

  Powerful and luxurious vitamin C serum that works deeply and effecitvely in short time.

 • Bioline De Ox CREAM & De Ox serum

  The cream is lovely when used together with the serum. You get maximum of vitamin C, moisture and ressiliance in the skin.

  For About That Look

  Beauty By Tanci / Make Up Artist


SHOP THESE PRODUCTS